Sport

2016.02.28. 18:59

A címvédő Aquaprofit-NTSK egyetlen pontot "engedett el"

Nagykanizsa, Zalaegerszeg – A sakkcsapat NB I-ben érdekelt mindkét zalai alakulat hazai környezetben játszotta első 2016-os meccsét, a szezon ötödik fordulójában.

Varga Andor

Aquaprofit-Nagykanizsai TSK–Aquaréna Kőbánya SC 11:1

Nagykanizsa.

Eredmények (elöl a hazaiak): Jefimenko–Roganovic 1-0, Balogh Cs.–Izsák 1-0, Ivanisevics–Nagy G. döntetlen, Márkus–Könnyű J. 1-0, Lupulescu–Krizsány 1-0, Gledura–Turzó 1-0, Pintér J.– Marjanovic döntetlen, Medvegy–Farkas R. 1-0, Aczél Gy.–Haszon 1-0, Galyas–Vicsai 1-0, Bodó–Urhegyi 1-0, Gara T.–Polyik 1-0

A bajnoki címvédő és jelenleg is éllovas hazaiak kellő óvatossággal közelítették meg a tegnapi mérkőzést, és ennek meg is lett a hozadéka. A hazai csapat nagy győzelmet aratott, és ez annak ismeretében volt nagyon lényeges, hogy tudták, a tabellán második paksiak 10:2-re győztek a HÜSI SC ellen. Így a két együttes között a különbség a tabella élén 3,5 pontra nőtt.

Z. Csuti SK-Hydrocomp– Haladás 6:6

Zalaegerszeg.

Eredmények: Vajda–Jankovics döntetlen, Szabó G.– Ruck R. döntetlen, Lalics– Németh 0-1, Horváth Á.–dr. Kovács 1-0, Czebe–Kiss A. döntetlen, Mészáros–Krisztics döntetlen, Tésik–Ruck T. 1-0, Horváth T. Farkas 1-0, Horváth Gy.–Sárdi 0-1, Mádl–Lakos döntetlen, Dobos–Nagy B. döntetlen, Bali– Czupor 0-1.

Az egyenlő erők küzdelméből az egerszegi csapatvezető, Horváth Tamás által jósolt döntetlen „jött ki" tegnap. A hazaiak nem voltak csalódottak, hisz a tabella harmadik helyezettje ellen megfelelő eredményt értek el a bennmaradásért vívott harcban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!