Sport

2016.10.29. 15:41

Lentiben győzött és előzött a Nagykanizsa

Zalaegerszeg - A megyei szintű labdarúgó bajnokságokban a 12. forduló van soron a hétvégén. A mérkőzések zömét – és köztük több rangadót – szombaton játszották.

Varga Andor

Ezek közül élre kívánkozik a forduló előtt második Lenti TE, valamint a harmadik Nagykanizsa összecsapása. A vendégek bő fél óra alatt kétgólos előnybe kerültek, aztán hazai részről szünet előtt szépítés, az után pedig egy piros lap következett. A Kanizsa a 68. percben 3-1-re módosította az állást, az LTE pedig a 83. percben kiállítás miatt elvesztett még egy játékost, így az is csoda, hogy az utolsó perceket 1-1-re sikerült mentenie (2-4). A két csapat ezzel helyet cserélt a tabellán.

A Csesztreg–Csács-NSE  mérkőzésen kékben a vendégek részéről Kámán Martin, akitől a hazai Vasas Kristóf igyekszik elvenni a labdát (Fotó: Szekeres Péter)

Csesztregen az éllovas Csács-NSE vendégszerepelt, és egy korai (10. perc), valamint egy késői (90.) góllal elvitte a pontokat (1-2).

A nap további találkozói sem nélkülözték az izgalmakat. Szepetneken a Zalaszentgrót 2-0-ra is vezetett már, de végül kikapott 3-2-re, a győztes találat a 92. percben esett. Türjén a Gellénháza 6-1-es diadalt aratott, a vendégek góljai közül négyet Ferenczi Dániel szerzett. A Gyenesdiás az 52. perctől emberhátrányban játszott, de tíz perccel a lefújás előtt győztes gólt szerzett a vendég Teskánd ellen (1-0).

A vasárnapi program (mind 13.30): Kiskanizsa– Semjénháza, Pókaszepetk– Zalalövő.

Eredmények a II. osztályból, észak: Police-Ola–Sármellék 1-1, Böde–Rezi 6-0. Dél: Molnári–Tófej 4-3.

Ezek is érdekelhetik