Sport

2016.05.12. 14:41

Andráshida: péntek este Keneseiék ellen

Zalaegerszeg - Nem a megszokott időpontban, hanem pénteken (17.30) játssza le soros mérkőzését a Tarr Andráshida NB III Nyugati-csoportban szerepelő labdarúgó-csapata. Az egerszegiek vendége a Kenesei Krisztiánt is foglalkoztató III. Kerület lesz.

Kerkai Attila

Dobos Sándortól, az Andráshida vezetőedzőjéről megtudtuk: amikor a vendégek felvetették a pénteki mérkőzésnap ötletét, ők sem ellenkeztek. Pontosan egy hónap után tér vissza otthonába az Andráshida, melynek két idegenbeli mérkőzése volt az elmúlt időszakban, plusz egy fordulóban szabadnapos volt.

Török Tamás (jobbról) az Andráshida rutinos védőjének jó játékára most is nagy szükség lehet

- Alapvetően sikeres volt az elmúlt pár hetünk, hiszen Balatonfüreden nyertünk, legutóbb pedig ikszeltünk az Érd otthonában, ami jó eredménynek számít - hallottuk Dobos Sándortól. - Itthon kellene folytatnunk mindezt, és begyűjteni a három pontot. Ellenfelünk soraiban az ismert és kipróbált harcos Kenesei Krisztián mellett is vannak még tapasztalt játékosok. Nem lesz könnyű dolgunk, de nyerni akarunk. Kovács L. játéka betegség, Bandicsé pedig sérülés miatt kérdéses.

Ezek is érdekelhetik