Sport

2015.06.09. 15:06

Ötszázhúsz résztvevő az országos cselgáncs diákolimpián

Zalaegerszeg - Két érmet is hazahoztak Ceglédről, a cselgáncsozók diákolimpiájáról az egerszegi judósok.

Kerkai Attila

Az 520 fős országos mezőnyben 3 versenyzője révén 2 érmet szerzett a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület. A Diák A-korosztályban a 32 kg-osok között 2. lett Horváth Evelin (Landorhegyi-iskola), a Diák C-ben, a 27 kg-osoknál pedig 3. Bordács Anikó (Mindszenty). A Diák B-ben (32 kg) Ódor Patrik (Belvárosi) 9. lett. Edzők: ifj. Nagysolymosi Sándor, Varga Zoltán és Kőszegi József.

A Somogyszobi Judo Club regionális rangsorversenyén is indultak zalai cselgáncsozók: a festői környezetben található Kaszón a zalaegerszegi Judo SE mellett az NJK-Röntgen Kanizsa és az NTE 1866 csapata is rajthoz állt.

Balról Nagysolymosi Sándor edző és a két érmes versenyző, Horváth Evelin, Bordács Anikó, jobbról Varga Zoltán edző

Az NJK Röntgen Kanizsa érmesei. Arany: Keller Ádám, Herczeg Zsombor, Szabó Mátyás. Ezüst: Simon Barnabás, Tamás Levente, Nagybata Bálint. Bronz: Nagy Kornél, Révész Dávid, Farkas Zétény, Mike Benjamin, Lődri Dániel, Vaska Botond, Szabó Gellért, Herczeg Valter, Persics Péter, Korcsmáros Dávid, Karádi Barnabás, Pásztor Máté. A Zalaegerszegi Judo SE. Arany: Bordács Anikó, Ódor Patrik, Ódor Noel. Ezüst: Bordács Anita, Varga Áron. Az NTE 1866. Arany: Farkas Bálint, Musztács Izabella, Szeghy Tamás, Köveskáli Regő, Kovács Olivér. Ezüst: Farkas Bálint, Horváth Olivér, Sárközi Rajmund, Garai Nimród, Garamszegi Bálint, Musztács Medárd, Bronz: Garai Emese, Csetneki Barnabás, Farkas Gábor, Kovács Zoltán, Simon Barnabás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!