Sport

2015.04.10. 16:03

A hét fontosabb zalai vonatkozású sporteseményei

Megyei rangadót rendeznek a női labdarúgó NB II-ben, utolsó hazai mérkőzését vívja a férfi kosárlabda NB I/A középszakaszának alsóházi rájátszásában a Zalakerámia-ZTE KK – többek között ez is szerepel a 16. hét zalai vonatkozású sporteseményeinek összefoglalójában.

Bozó Péter

ÁPRILIS 13., HÉTFŐ

19.30: A férfi futsal NB II Nyugati-csoportjában az éllovas Göcsej SK az érdi Asterix SC együttesét látja vendégül a zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban.

ÁPRILIS 15., SZERDA

18.30: Hazai pályán, a Kecskeméti KC ellen lép parkettre a Kanizsa Vadmacskák csapata a női amatőr kosárlabda NB I-ben a 9-16. helyért.

19.00: A férfi kosárlabda NB I/A középszakaszának alsóházi rájátszásában az utolsó előtti fordulót rendezik, ahol a Marso Nyíregyháza KK lesz a Zalakerámia ZTE KK vendége.

ÁPRILIS 17., PÉNTEK

18.00: A labdarúgó NB II 24. fordulójában a Soproni VSE-GYSEV együtteséhez utazik a ZTE FC.

21.00: A héten két mérkőzést is játszó Göcsej SK férfi futsal csapata ezúttal a Cső-Montage BFC-Újbuda vendége lesz.

ÁPRILIS 18., SZOMBAT

10.00: A ZTE-ZÁÉV TK a Rákoshegyi VSE-t látja vendégül a női teke Szuperliga rájátszásában Zalaegerszegen.

11.00: Folytatódik a férfi vízilabda OB I/B, a 18 fordulóban a Honvéd UVKSE lesz a Kanizsa VSE vendége.

16.00: A Lenti TE Sport 36 – Femat Csesztreg mérkőzéssel megkezdődik a megyei labdarúgó-bajnokság élvonalának 23. játéknapja. A kézilabda NB II-ben a nőknél a Hévízi SK a Bácsbokodi NKSE-t fogadja, míg a férfiaknál a Georgikon DSE a Bakonyerdő Pápához utazik.

17.00: A Kanizsai Vadmacskák SE az Aluinvent DVTK Miskolc U23 ellen lép parkettre Nagykanizsán a női kosárlabda amatőr NB I 9-16. helyért folyó rájátszásában.

18.30: A férfi kézilabda NB II-ben a Szigetvári KSE lesz a Nagykanizsai Izzó SE vendége.

ÁPRILIS 19., VASÁRNAP

14.30: Megyei rangadót rendeznek a női labdarúgó NB II Nyugati-csoportjában, az NTE 1866 és a ZTE FC küzd meg egymással Nagykanizsán.

16.00: A labdarúgó megyei I. osztályban a Tisza-Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót – Hévíz, a Letenye – Nagykanizsa, a Semjénháza – Szepetnek, a Tarr Sprint Andráshida – Olajmunkás Gellénháza, a Lets Do It Technoroll Teskánd – Csács-NSE, a Műszer Automatika Tótszentmárton – Zalagrár Pókaszepetk és a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák – Szerszámsziget-Zalalövő mérkőzésekkel folytatódik a 23. forduló.

17.00: A női futsal NB II záró játéknapján a Göcsej SK a Hajdúböszörményi TE második csapatát látja vendégül Zalaegerszegen, a Városi Sportcsarnokban.

A ZTE KK hírei

A ZTE FC hírei

Zala megyei sporthírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!