Sport

2015.01.29. 17:25

Jól kezdték az évet a legfiatalabbak - A Sport XXI atlétikai program soproni állomásán a ZAC két csapata is győzött

Zalaegerszeg - Sopronban rendezték meg a Sport XXI. atlétikai tehetséggondozó program idei első teremversenyét és két elsőséget is szereztek a Zalaszám-ZAC legifjabb csapatának tagjai.

Kerkai Attila

A Nyugat-Dunántúli Régió idei első viadalán a Zalaszám-ZAC csapatai remekül szerepeltek a megmérettetésen. Mindkét korosztályban felállhattak a dobogó legfelső fokára és a nagyobbaknál a második helyezés is Zalaegerszegre került.

Az egyesület szakemberei bizakodnak, hogy a remeklő atlétapalánták a későbbiekben a rekortán pályán is biztató eredményeket érnek majd el sportágukban és tehetségük kiteljesedhet.

A Sopronban szerepelt Zalaszám-ZAC küldöttsége edzőikkel és persze az oklevelekkel. Fotó: ZAC

Az U13-as korosztályban a ZAC I. számú csapata (Pál Diána, Nyári Virág, Szőke Panna, Simon Anna, Krausz Bendegúz, Csiszár Soma, Pető András, László Gyula) az első helyezést szerezte meg, míg a ZAC II. számú együttese (Kuba Jázmin, Sziládi Sára, Kovács Anna, Pál Kármen, Hercsel Máté, Simon Zénó, Sipos Patrik, Léránt Martin) másdikként zárt.

Az U11-es korosztályban az egerszegiek I. jelű együttese (Gál Máté, Balogh Ákos, Németh Natasa, Röszler Dóra, Domján Kornél, Honfi Flórián, Horváth Boldizsár, Mózer Benedek) szintén győzött, itt a II. számú egység az 5. helyet szerezte meg.

Felkészítő edzők: Bacsa Istvánné, Hajas Éva, Góczán Zsuzsanna, Cseh Ferenc, Csiszár Attila, Góczán István, Szabó Gábor és Pajor László.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!