Sport

2015.01.31. 21:20

Ezek lesznek a zalai sportesemények a jövő héten

A 6. héten is több sporteseményre kerül sor a megyén belül és azon kívül is. Ismét asztalhoz ülnek a zalai sakkcsapatok, de lesz labdarúgó mérkőzés, kosárlabda és futsal találkozó is a programban.

Munkatársunktól

FEBRUÁR 2., HÉTFŐ
21.00: A Göcsej SK idegenbe utazik, a férfi futsal NB II Nyugati-csoportjában a Magyar Testnevelési Egyetem SE vendégei lesznek.

FEBRUÁR 4., SZERDA
19.00: A Zalakerámia ZTE KK péntek esti, soproni fellépése után hazai pályán a Kaposvári KK ellen próbál javítani eddigi mérlegén a férfi kosárlabda NB I/A 21. játéknapján.

FEBRUÁR 6., PÉNTEK
16.30: A női kosárlabda amatőr NB I 15. fordulójában a CMB CARGO UNI Győr második csapatához látogat Kanizsai Vadmacskák SE.

FEBRUÁR 7., SZOMBAt
09.00: Idén is sor kerül megyei III. osztályban szereplő csapatoknak és amatőr együtteseknek kiírt teremlabdarúgó Farsang Kupára Keszthelyen.
11.00: A Lombard Pápa otthonában játszik edzőmérkőzést a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC együttese.
12.00: Folytatódnak a Téli Kupa műfüves bajnokság küzdelmei a zalaegerszegi II. csoportban, a Türje – AF Páterdombbal indul a délután, majd a Nagykapornak – Zalaszentiván, végül pedig a Tarr Sprint Andráshida II – Police-Ola mérkőzésekre kerül sor.
17.30: A ZTE NKK a női kosárlabda NB I/A 15. fordulójában az Aluinvent DVTK Miskolchoz látogat.

Az Aquaprofit-NTSK legutóbb itthon nagy győzelmet (10:2) aratott a Pénzügyőr ellen. A kép előterében szemben a nagykanizsai címvédő 10. táblás játékosa, Bánusz Tamás mérkőzés előtti koncentrációban (Fotó: Szakony Attila)

FEBRUÁR 8., VASÁRNAP
10.00: Ezúttal idegenben ülnek asztalhoz a megye sakkozói, az Aquaprofit NTSK az ASS-Makói SVSE-hez, a Z.Csuti-Hydrocomb SK a Balatonfüredi SC-hez, míg a nagykanizsaiak második csapata a Győri Elektromoshoz utazik. A Téli Kupa műfüves bajnokságban a 4. fordulót rendezik, a zalaegerszegi I. csoportban a Szerszámsziget-Zalalövő a Femat Csesztreggel, a Zalagrár Pókaszepetk a Lets Do It Technoroll Teskánddal, az Olajmunkás Gellénháza pedig a Bödével mérkőzik meg, míg a Nagykanizsán a Letenye – Horváth-Méh Kiskanizsa, a Szepetnek – Páka és a Semjénháza – Műszer Automatika Tótszentmárton találkozókat tekinthetik meg az érdeklődők.
13.00: A női futsal NB II-ben a ZTE-Göcsej SK vendége a Szekszárdi UFC lesz a 13. játéknapon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!