Sport

2014.12.16. 16:20

Kajakos évértékelő Kanizsán

Nagykanizsa - Évértékelőjüket tartották a Kanizsa Kajak-kenu Klubnál, melynek keretében Sári Nándor elnök, mesteredző az esztendőben elért eredményeket vette górcső alá, majd az ifjú versenyzőket meg is jutalmazták.

Kühne László

Ahogy az elhangzott, 93 igazoltja van a klubnak, melyből több mint ötvenen szállnak rendszeresen hajóba, vagyis versenyzői az egyesületnek. 2014-ben ezen sportolók a 86 csapatos hazai mezőnyben a kanizsai klubnak 121 pontot gyűjtöttek, mely a 41. helyig repítette a kanizsaiakat. A klub legeredményesebbje idén Kurucz Levente lett, aki kajakos sikerei mellett másik sportágban, duatlonban is jeleskedik.

Sári Nándor elnök nemcsak értékelt, de egy fontos bejelentést is tett. Fotó: archív

Az értékelés mellett a mesteredző egy bejelentéssel is élt, mely szerint a lengyel kajak- és kenu-gyárral, a Plastex-szel kötöttek hosszútávú szponzori szerződést, mely valóban minőségi hajókat biztosít a növendékek számára.

S ha már a szponzori szerződés szóba került, az évértékelő során Sári Nándor taglalta azt is, hogy 2014-ben elkészült a hajótároló 16 millió forintért, 7,5 millió forintért sor kerülhetett eszközbeszerzésre, fiataljaik két edzőtáborozás mellett öt országos versenyen is részt vehettek az eltelt hónapok során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!