Sport

2014.12.03. 14:15

Tollaslabda: Ezüstérem a szenior ob-ról

A fővárosban rendezett szenior tollaslabda országos bajnokságon egy szép zalai siker is született, ugyanis a hölgyek versenyében a dr. Papp Éva, Kalamár Anita duó ezüstérmet szerzett.

Kerkai Attila

A több mint száz versenyző toll (eredeti) és műanyag labdás kategóriában versenyezhetett a Hodos Tamás Tollaslabda Csarnokban, ahol megyénkből a Keszthelyi Tollaslabda Egyesület (KETE) és a Zalaegerszegi Tollaslabda Egyesület (ZTE) összesen kilenc versenyzője nevezett egyes és páros versenyszámokban.

dr. Papp Éva (balról) és Kalamár Anita ezüstérmet szerzett a szenior ob-n.
Fotó: A szerző

A férfi párosok között a korábbi eredményeket tekintve a két éve bajnoki címet szerzett keszthelyi Gombkötő Richárd, dr. Pintér Ákos kettős volt a legesélyesebb az éremszerzésre. Pintér tavaly őszi gerincsérv műtéte óta most lépett először pályára versenyen, ez magyarázatot adhat arra, hogy idén nem értek fel a dobogóra.

Így a zalai versenyzők közül a legeredményesebben a műanyag labdás női párosban ezüstérmet szerző Kalamár Anita (KETE), dr. Papp Éva (ZTE) kettős szerepelt. A zalai duó végig eredményes és jól versenyzett, megérdemelten állhattak fel végül a dobogóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!