Sport

2014.05.28. 11:30

Szalai Rebeka három érmet szerzett Prágában

Zalaegerszeg - Prágában rendezték meg a JKA karate Európa-bajnokság korosztályos küzdelmeit, ahol 12 ország versenyzői képviseltették magukat.

Kerkai Attila

A mezőnyben ott volt a zalaegerszegi Japán Út Harcművészeti Egyesület 11 esztendős versenyzője, Szalai Rebeka is, aki a 47 fős magyar JKA-válogatott eredménysorához három érmet tett hozzá. A Magyar JKA Shotokan rendszerben a megyéből eddig Szalai Rebeka a legeredményesebb versenyző, és korosztályában a nevezett versenyen is az egyik legeredményesebb volt a három versenyszámot figyelembe véve... - tudtuk meg Szabó László edzőtől. Szalai Rebeka az egyéni kata (formagyakorlat) küzdelmekben ezüstérmet nyert, s a magyar csapat tagjaként szintén másodikként állhatott fel a dobogó második fokára. A kumite (küzdelem) együttesnek is tagja volt Szalai Rebeka és ebben a számban ő is tagja volt a harmadik helyen végzett magyar együttesnek.

Szalai Rebeka az egyéni ezüstérmével a dobogón (Fotó: a szerző)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!