Sport

2013.12.13. 17:20

Közgyűlés és jutalmak

Zalaegerszeg - Hagyományos, év végi közgyűlésével búcsúztatta az esztendőt pénteken a Zalaszám-ZAC, amely mint elhangzott , kiemelkedően sikeres versenyszezont hagyott maga mögött.

Kerkai Attila

A megyeszékhelyi atlétikai klub összejövetelén Lőrincz Tamás, a ZAC alelnöke köszöntötte az egybegyűlteket, ám mielőtt a beszámolók elhangzottak volna, egyperces néma felállással emlékeztek az októberben elhunyt dr. Zumbok Ferencre, a klub tiszteletbeli elnökére.

Kámán Vilmos, a ZAC elnöke ismertette a napirendi pontokat, Barta András, a felügyelő bizottság elnöke pedig a gazdálkodásról szólt néhány szót. A közgyűlésen megjelent Vigh László országgyűlési képviselő megígérte, hogy a sportág a jövőben is számíthat a támogatásra, hiszen a kormányzat döntésével az atlétika is komoly pénzügyi forráshoz jut. Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere példamutatónak nevezte a ZAC sportolóinak hozzáállását.

Dr. Gyimesi Endre országgyűlési képviselő úgy fogalmazott: büszke lehet a város, hogy ilyen klubja van. Dr. Szász Péter, a fő támogató, a Zalaszám Kft. cégtulajdonosa gratulált a sportolóknak az eredményeikhez. Ezt követően Szakály István, a ZAC ügyvezetője egyenként szólította ki a klub legeredményesebb sportolóit és edzőiket, akiket jutalmaztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!