Sport

2013.07.13. 11:39

ZTE FC: döntetlen Pápán, gól nélkül

Szombaton Pápán lépett pályára a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata, amely az élvonalbeli Lombard FC Pápa vendége volt. A mérkőzésen inkább a mezőnyben zajlott a játék és gól nélkül ért véget.

Kerkai Attila

Lombard Pápa- ZTE FC 0-0

ZTE FC: Vlaszák   (Kalmár) – Pál D. (Babati), Nánási, Kovács G., Nagy Z.– Simonfalvi,  Vágó (Kocsis)  – Frizoni (Szegleti), Máté, Hajdú – Pavicevic (Bíró A.).

Az egerszegiek viszonylag szűk kerettel utaztak el a szombati edzőmérkőzésre, ugyanis Simon Antal vezetőedző ezúttal nem vitte el a keret legfiatalabb  tagjait.  A szakvezető elmondta,  több 16-17 éves  játékos is velük készült a héten, akik a hétközi edzőmérkőzésen Zala megye  csapata ellen pályára is léptek, de most úgy döntött: inkább pihenőt ad nekik, hiszen egyelőre ők még nincsenek hozzászokva ehhez a terheléshez.  A kapuból most  is hiányzott Safet Jahic , akinek derékbántalmai vannak és csak futómunkát végezhet, így értelemszerűen,  most sem ülhetett a kispadra sem.  Milan Bogunovic és Denis Grbic is lesérült, utóbbi esetében még az is elképzelhető, hogy legalább egy hetet ki kell hagynia makacs húzódása miatt.

A szombati  találkozón aztán  ZTE FC és a Pápa  is kevés helyzetet dolgozott ki, kiegyenlített volt így a mérkőzés. Az első félidőben zalai részről Nánási fejese alig ment fölé, majd később is néhány távoli lövés és egy pápai kapufa jelentett veszélyt.  A második  játékrész közepére a hazaiak  csapata szinte teljesen kicserélődött és a hazaiak ettől l frissebbek is lettek. A  találkozó  végén a csereként beállt Kalmár kapusnak akadt dolga, de szépen hárított,  így gól nem esett a találkozón.

A ZTE FC legközelebb szerdán, hazai pályán fogadja a Siófok csapatát felkészülési mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!