Sport

2013.06.03. 15:50

A Kanizsa Sörgyár csapatának nem jött össze a hetedik helyezés

Nagykanizsa - Az eleve elgondolt kanizsai felállást alapul véve is a Statisztika volt az esélyese a női asztalitenisz Extra liga 7. helyéért rendezett mérkőzésének. Ezt a papírformát aztán érvényesítette is a sokszoros BEK-győztes csapat.

Statisztika PSC-Gejzír-Kanizsa Kft. Varga Trans Pápa Kanizsa Sörgyár SE  7:3

Eredmények (elöl a hazaiak): Bándó, Pattantyús-Végh, Ladányi 3:1, Pattantyús Petra-Andik Georgina 3:0, Számely Anna-Végh Zsuzsanna 1:3, Bándó Petra-Ladányi 1:3, Pattantyús-Végh 1:3, Bándó-Andik 3:0, Számely-Ladányi 3:0, Bándó-Végh 3:1,  Pattantyús-Ladányi 3:2, Számely-Andik 3:0.

Végh Zsuzsanna  két győzelmet könyvelt el a háromból. Fotó: Szakony Attila

A bajnokság 7. helyéért kiírt rájátszás-mérkőzésre  a Végh, Ladányi, Mógor trió lett tervezve, de Mógor Evelin egyetemi vizsgája miatt lemondta a találkozót, így Andik Georgina lépett előre, akinek ez volt első élvonalbeli szereplése.

Jakabfi Imre:  - A várakozásnak megfelelően szoros, jó meccset játszottunk., ez alapján a döntetlen, vagy akár a győzelem is benne volt a mérkőzésben. Sajnos, a bajnokság számunkra igazán fontos mérkőzésein nem volt igazi  harmadik játékosunk, így pedig nagyon nehéz nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!