Sport

2013.05.05. 18:18

NB III Bakony-csoport: az Andráshida állt az élre

Zala megye - A labdarúgó NB III Bakony-csoportjának rangadóját az Andráshida nyerte, amely a Balatonfüred felett aratott sikerével a csoport élére állt. Nagyon fontos idegenbeli sikert könyvelt el a Hévíz, az NTE 1866 viszont nagy vereségbe futott bele Körmenden.

Tarr Sprint Andráshida - Balatonfüred 2-1 (1-0)

Andráshida, 300 néző. Jv.: Kovács G.

Andráshida: Osbáth - Sági G., Török, Bandics, Horváth T. - Gál, Kovács Gy., Rohonczi (Kovács L.), Szi - Tóth L. (Sziráki), Vittman. Edző: Dobos Sándor.

A Bakony-csoport rangadóján az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de valamivel több hazai lehetőséget. Egyet ebből kihasználtak, majd a szünet után gyorsan 2-0 lett a hazai előny. A Füred nagy erőket kezdett el mozgósítani, szépített és egy 11-eshez is jutott, de Osbáth kivédte! A Bakony-csoportban a hét végi fordulót követően az Andráshida állt az élre, azonos pontszámmal (46-46) megelőzve a Mosonmagyaróvár és a Dorog együttesét. A forduló vesztese a Balatonfüred, amely az elsőről a negyedik helyre esett vissza vereségével.

Gólszerzők: Vittman, Polareczki. Jók: a teljes hazai csapat.

Az andráshidaiak abszolút kontrollálják a füredi játékos mozdulatát, például ennél a helyzetnél is. Fotó: Pezzetta Umberto

Móri SE - Hévíz 1-2 (1-2)

Mór, 150 néző. Jv.: Papp Á.

Hévíz: Szabó Á. - Herbály, Sipos, Fisli, Vasas - Dudar, Kónya D., Keszei, Horváth Máté (Bárkányi) - Krajczár (Horváth Milán), Torsa. Edző: Lázár Szilveszter.

A hazai vezetést gyorsan kiegyenlítette a Hévíz, de már az első félidőben emberhátrányba került. Mégis megszerezte a vezetést, ugyanis tíz emberrel is uralta a játékot és nagyon fontos sikert ért el.

Gólszerzők: Torsa, Kónya D. Jók:az egész csapat. Kiállítva: Torsa (35.).

Körmend - NTE 1866-Horváth Méh 6-0 (2-0)

Körmend, 150 néző. Jv.: Móri.

NTE: Szekeres P. - Rákhely, Cserfő L., Mavolo, Szép D. - Schuller - Szőke Á. (Lőrincz P.), Nagy T., Cs. Horváth G., Rieger (Zsirai A.) - László R. (Mód). Vezetőedző: Visnovics László.

A 30. percben a kiállítás sorsára jutott Szekeres Péter, a kanizsaiak kapusa és mivel a kispadon nem foglalt helyet második számú hálóőr, Schuller Ferenc állt a gólvonalra. A hazaiak pedig ki is használták a kanizsaiak problémáját: gyakorlatilag kedvükre lőhették góljaikat.

Jók: senki sem dicsérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!