Sport

2013.05.17. 15:30

Kanizsa VSE: túl sok a tizennégy kapott gól

Nagykanizsa - Ha voltak is nagyratörő tervek, lassan csak a számolgatás marad a kanizsai vízilabdázók számára a második vonal felsőházi küzdelmeiben. A dél-zalaiak 4. helyen állnak a tabellán, miután a legutóbbi játéknapon egy közvetlen riválisuktól kaptak ki.

A vendégek lelkesedésével nem volt probléma, bár a sok hibának talán a túlzott akarás is oka lehetett. Mint az idény elején is, újra főleg védekezésben jöttek a rontások, és ez még akkor is igaz, ha a negyedik negyedre 10-10-re feljöttek Szilvasán Bencéék, vagyis visszajött a meccsbe a Kanizsa VSE. Aztán ismét hálójukban landoltak az elkerülhető, távoli lövésekből született találatok, melyekkel egyik nagy riválisuk meg is nyerte a mérkőzést.

Hegyvidék-YBL WPC - Heat Group Kanizsa VSE 14-11 (4-2, 2-2, 4-4, 4-3)

Budapest, 50 néző. Jv.: Marnitz, Rubos.

Kanizsa: Kiss Cs.  Szilvasán 3, Kaszper G. 2, Kéri 1, Virt M., Kádár 3, Gulyás 1. Csere: Bencz, Karácsony T. 1, Cserdi, Kis Zs. Edző: Németh Zsolt.

Jók: Szilvasán, Kádár.

Németh Zsolt: - Koncentrációban nem voltunk ezúttal a topon, sajnos a védekezésünk nem működött. Ilyen kiélezett mérkőzésen sok a tizennégy kapott gól, hiszen korántsem biztos, hogy képes vagy tizenötöt is lőni...

Ezek is érdekelhetik