Sport

2013.05.23. 18:08

Elmaradt a szép búcsú

Keszthely, Nagykanizsa - Befejeződött a férfi kézilabda NB II is, a zalai csapatok vereséggel zártak. A keszthelyi GDSE a 6., míg az N. Izzó SE végül a 10. helyen zárta a bajnokságot.

Zalai Hírlap

Keszthely GDSE - Mecsek  Takarék  29-34 (13-20)

Keszthely, 100 néző. Jv.: Németh M., Polgár.

KGDSE: Szemerédi    -  Baranyai Zs. 6, Kránitz, Baranyai N. 7, Illés 3, Szmola 7, Kretz. Csere: Tüttő (kapus), Koloszár, Németh 4, Zsinkó 2, Tóth. Edző: Baranyai Norbert.

Sokáig felváltva dobták a gólokat a csapatok, mígnem  a 20. percben négyperces büntetéssel emberhátrányba került a Keszthely. A lehetőséget a bronzéremhez csak győzelemmel jutó vendégek ki is használták és a második játékrészben kilencgólos előnyre tettek szert. Felállt nehéz helyzetéből a Keszthely a fáradtság és az elfogyó idő megakadályozta őket az egyenlítésben.

Jók: Szmola, Baranyai N., Illés, Németh.

 

N. Izzó SE - Szigetvári KSE 32-35 (17-17)

Nagykanizsa, 100 néző. Jv.: Akácsos, Nagyvizeli.

Izzó: Tóth Á.   - Füle 8, Kovács, Répási 5, Farkas M., Kiss G. 101, Senger 6. Csere: Vastag (kapus), Sziva, Horváth, Nagy, Gilitsch, Beck, Korcsmáros. Edző: Tóth László.

Az Nagykanizsai Izzónak meg volt az esélye a szép búcsúra, végül azonban ellenfele jobban összpontosított. A kanizsaiak a 10. helyen zárták a bajnokságot.

Jók: Kiss G., Senger.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik