Sport

2013.05.26. 17:53

Az utolsó fordulóra maradt a döntés a Bakony-csoportban

Zala megye - A labdarúgó NB III Bakony-csoportjában továbbra is nyílt maradt az elsőség sorsa: az Andráshida nyert, az NTE vasárnapi ellenfele, a Dorog szintén, így az utolsó fordulóra maradt a döntés.

Csorna - Hévíz 1-1 (1-0)

Csorna, 300 néző. Jv.: Papp.

Hévíz: Szabó Á. - Herbály, Fisli, Salamon, Horváth Máté - Dudar, Bárkányi, Keszei, Krajczár (Kónya K.), - Torsa (Horváth Milán) Kónya D. Edző. Lázár Szilveszter.

A zalaiak jól futballoztak, így hiába szereztek vezetést a hazaiak, de ezt később kiegyenlítette a Hévíz.

Gólszerző: Torsa.

Jók: a teljes csapat.

Komárom - Tarr Sprint Andráshida 0-1 (0-1)

Komárom, 250 néző. Jv.: Ábrahám.

Andráshida: Babina - Varga, Török, Bandics, Sziráki (Kovács L.) - Gál, Kovács Gy., Rohonczi (Szi) - Horváth L. (Tóth L,), Vittman, Polareczki. Edző: Dobos Sándor.

A sereghajtó otthonában vezetést szerzett a bajnoki címre is esélyes Andráshida, aztán a második játészrészben Babina egy tizenegyest hárított, de így is megérdemelt a zalai siker.

Gólszerző: Kovács Gy.

Jók: Kovács Gy., Vittman, Török, Bandics.

Török Tamás, a hidaiak kapitánya most is jól játszott. Fotó Katona Tibor

NTE 1866-Horváth Méh - Dorog 0-4 (0-2)

Nagykanizsa, 100 néző. Jv.: Szommer.

NTE: Szekeres P. - Rákhely, Mavolo, Cserfő L., Szép D. - Boros Z. - Rieger, Nagy T., Szőke Á. (Schuller), Babati T. (Anger) - Cs. Horváth G. (László R.). Edző: Visnovics László.

A csoport egyik bajnokaspiránsa a 13. percben már 2-0-ra vezetett. A kanizsaiakon az sem segített, hogy a fél andráshidai csapat is leruccant a mérkőzésre, hátha rabol egy pontot az NTE... A zalaiaktól senki sem dicsérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!