Sport

2012.11.08. 18:17

Mindhárom zalai csapat győzni tudott

Zalaegerszeg - Az NB II-es kézilabda bajnokság legutóbbi fordulójában nem hibáztak a zalai csapatok. Mindhárom nyert, így százszázalékos mérleggel zárták a ezt a kört.

Munkatársainktól

NB II Dél-nyugati-csoport, nők:

Hévíz-Pécsvárad 27-12 (13-6)

Hévíz, 200 néző. Jv.: Réger, Vandróczki.

Hévíz: Lancz Czigány, Fehér 5, Pék E. 7, Gliba 1, Tóth 4, Borsi 5. Csere: Molnár (kapus) Ováry 1, Holczbauer 3, Kovács, Lakatos, Papp 1. Edző: Pécsi Zsolt.

Esélyeshez méltóan végig nagy fölényben játszva, ilyen arányban is megérdemelten nyertek a zöld-fehérek. Pécsi Zsolt edző a sok dogott gól mellett kiemelte a fegyelmezetten és jó védekezést is.

Jók: Pék E. (a mezőny legjobbja), Lancz, Molnár, Borsi.

Kiegyenesedőben a férfi kézisek

NB II Dél-nyugati-csoport, férfiak:

Kiskunhalasi UKSC-Nagykanizsai Izzó SE 24-25 (13-12)

Kiskunhalas, 150 néző. Jv.: Kóbor, Tasnádi.

Izzó SE: Tóth Á. Füle Cs. 3, Kovács B., Répási 4, Tompek 1, Kiss G. 92, Senger 4. Csere: Vastag (kapus), Weywara, Sziva, Nagy B. 1, Gilitsch 3. Edző: Tóth László.

Jól kezdtek a vendégek, de a hazaiak fordítottak a kimondottan kemény, már-már durva mérkőzés első félidejében. Fordulás után az Izzó egy 3-0-s etappal nyitott, s a találkozó 52. percében már négygólos volt az előnyük, amiből sikerült is egyet megtartani.

Jók: a kanizsai csapatból mindenki.

Keszthely Georgikon DSE-Szentgotthárdi KK 29-26 (15-15)

Keszthely, 100 néző. Jv.: Kovács T., Mádli.

Keszthely GDSE: Szemerédi Baranyai Zs. 4, Tóth G. 11, Illés 3, Baranyai N. 6, Németh 3, Cseh-Német 2. Csere: Tüttő (kapus), Kránicz, Csiszár, Kretz, Koloszár, Kiss, Szmola. Edző: Baranyai Norbert.

Kiegyenlített első félidőt követően felpörgött a Keszthely és tíz perc alatt 28-19 -re ellépett. A vezetés könnyelművé tette a házigazdákat, magukra húzták a Szentgotthárdot és a végén Szemerédi remek formájára is szükség lett a győzelem megszerzéséhez.

Jók: Tóth G, Baranyai N, Cseh-Németh, Illés, Németh R.

Ezek is érdekelhetik