Sport

2012.05.26. 02:29

Érem nélkül maradtunk

Nagykanizsa - A Magyar Asztalitenisz Szövetség és a Tompa Ingatlanforgalmi Kft.-Kanizsa Sörgyár SE közösen a Bolyai-iskolában tartotta meg a Gejzír Kanizsa Kupát, Nyugat-Magyarország 2012. évi ifjúsági területi másodosztályos ranglistaversenyét.

Benedek Bálint

A Dunántúlról 16 egyesület 56 ifjúsági korú asztaliteniszezője állt az asztalokhoz, akikhez a fővárosból a BVSC, a Postás, a Pénzügyőr és a MALÉV játékosai csatlakoztak. A lányoknál kizárólag a Postás versenyzői remekeltek, a fiúknál a Szombathely szerepelta legjobban. Zala megyét a Tompa Ingatlanforgalmi Kft.-Kanizsa Sörgyár SE asztaliteniszezői képviselték. Párosban a Szerdahelyi-Gyöngyösi kettős a négy közé jutásért a későbbi győztes párostól kapott ki. Egyéniben is a fiúk szerepeltek a legjobban, Szerdahelyi Péter, Gyöngyösi Áron és Fodor Kristóf is feljutott a főtáblára, ám innen már nem sikerült továbblépni.

Eredmények. Győztesek. Leányok, egyéni: 1. Szilva Réka (Budapest Postás). Páros: 1. Linter Zsuzsanna, Szabó Dalma (Budapest Postás). Fiúk, egyéni: 1. Szarka Zsolt (Szombathely). Páros: 1. Szarka Zsolt, Kovács Richárd (Szombathely-Pénzügyőr).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!