Sport

2011.12.04. 17:10

Óvodás Sportnap Zalaegerszegen (videó, képgaléria)

A Schobert Norbi és Rubint Réka vezényelte bemelegítéssel indult, aztán „havazásban” ért véget a Zalaegerszegi Óvodás Sportnap. S mi történt közben? Játék játék hátán...

MTI

A megyeszékhelyi önkormányzat a Flextronics International Kft. együttműködésével második alkalommal rendezte meg egész napos, nagyszabású rendezvényét, amely most is elérte a célját. A támogató Flextronics jelen lévő képviselőitől megtudtuk, ezért is döntöttek arról, hogy felkarolják az óvodás sportnapot.
Gyutai Csaba, Zalaegerszeg polgármestere is hangsúlyozta a testmozgás fontosságát nyitóbeszédében, a kínálat pedig bőséges volt: játékos versenyek, ugrálópark, kézműves foglalkozások várták a több száz lurkót, és maga a Mikulás is megjelent, akinek a zsákja gyorsan kiürült. A téli hangulatról pedig ha nem is igazi, viszont műhóesés gondoskodott, ami után elmondható: tényleg izgalmas, remek ovis sportnap volt.



Pezzetta Umberto felvétele a versenyről és a közös tornáról itt:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!