Sport

2011.11.18. 18:51

Ezüstérmesek lettek az erőemelők

A Zalaszám ZAC erőemelői Beleden rajthoz álltak az ifjúsági és junior országos bajnokságon. Bognár Szabolcs edző tanítványai jól szerepeltek az ob-n.

Bóbics László

Kiss Róbert, az újdonsült országos csúcstartó a 93-kgos súlycsoportban ezüstérmet nyert. Második lett a Zalaszám ZAC ifjúsági csapata is. A két érmen kívül további 7 döntős helyezést értek el.


Jobb eredmények. Ifjúsági. -59 kg: 4.Orsós Richárd. 90 kg: 5. Kovács Szabolcs. 75 kg: -66 kg: 5. Szilágyi Krisztián. 95 kg: 6. Derbák Martin. 92,5 kg: -74 kg: 6. Kalányos Dániel. 85 kg: 8. Kovács Szabolcs Máté. -93 kg: 2. Kiss Róbert 127,5 kg.
Csapatverseny: 2. Zalaszám ZAC (Kiss Róbert, Kalányos Dániel, Orsós Richárd, Kovács Szalocs Máté, Derbák Martin, Kovács Szabolcs, Szilágyi Krisztián, Bakonyi Norbert. Edző: Bognár Szabolcs).
Junior. -74 kg: 6. Bakonyi Norbert 120 kg.

– A csapatversenyben egy gyönyörű kupát nyertünk – mondta Bognár Szabolcs edző. – Emeli a szereplés értékét, hogy mi nem használtunk speciális fekvenyomó ruhát – nagyon drága – ami jelentősen növeli a teljesítményt. Mindent összevetve nagyon elégedett vagyok a fiúk eredményével. Megérdemlik az érmet, mert sokat és fegyelmezetten dolgoznak. Látjuk az apróbb hibákat és megpróbáljuk azokat javítgatni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!