Sport

2011.10.28. 04:27

A huszadik siker - Speciális tantervű iskolák focitornája

Lenti - Rendhagyó módon két korcsoportban szervezték meg a speciális tantervű iskolák megyei kispályás labdarúgótornáját. A fiatalabbak küzdelmében lenti, míg az valamivel idősebbek között zalaegerszegi siker született.

Gyuricza Ferenc

A rendezvénynek hagyományosan Lenti adott otthont, a torna a Móricz Zsigmond Egységes Gyógypedagógiai Intézmény iskolanapjainak képezte részét. A résztvevők mindkét korcsoportban körmérkőzéses rendszerben csaptak össze egymással.

Az 1996 után születettek versenyében - szoros küzdelemben - immár huszadik alkalommal a helyi intézmény csapata nyert, megelőzve a zalaegerszegieket. A bronzérem Keszthelynek jutott, míg negyedik helyen Nagykanizsa végzett.

Különdíjasok: Orsós Roland (Lenti, gólkirály), Urbán Vilmos (Nagykanizsa, legjobb mezőnyjátékos), Horváth Richárd (Zalaegerszeg, legjobb kapus). A győztes csapat tagjai: Horváth Roland (kapus), Orsós Roland, Feke Károly, Horváth András, Soós Milán, Mikó Péter, Szolnok Dávid, Orsós Balázs, Forgács Krisztián, Horváth Róbert. Edző: Paksa Tibor.

Az 1992-es korosztály számára először rendeztek tornát, ezen három csapat vett részt, melyek ugyancsak körmérkőzéses formában döntötték el az elsőség kérdését. A tornagyőztes a Zalaegerszeg lett, az ezüstérem Lentinek jutott, a harmadik helyen a Keszthely végzett.

Különdíjasok: Farkas Norbert (Zalaegerszeg, gólkirály), Horváth Vince (Keszthely, legjobb mezőnyjátékos), Gecse Tamás (Lenti, legjobb kapus). A győztes csapat tagjai: Horváth Ádám, Fincza Ádám, Horváth Gergő, Nagy László, Farkas Norbert, Benkő Szabolcs, Kovács Milán. Edző: Arnóth József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!