Sport

2011.09.10. 16:04

Asztalitenisz: nem kegyelmeztek a tolnaiak szombaton

A női asztalitenisz Extra Ligában a Tompa Ingatlanforgalmi Kft.-Kanizsa Sörgyár gárdájának ezúttal sem volt egyszerű dolga, hisz hazai asztaloknál sima vereséget szenvedett a Szekszárd együttesétől Nagykanizsán.

Benedek Bálint

Tompa Ingatlanforgalmi Kft.-Kanizsa Sörgyár-Szekszárd AC 2:8

A sorsolás szeszélye folytán a sörgyáriak miután az első fordulóban találkoztak a bajnokság egyik fő esélyesének tartott Budaörssel már a második körben a megerősödött, Szekszárdot látták vendégül. A tolnaiak azzal a Tápai Tímeával "tuningolták fel" a csapatukat, aki tavaly még a dél-zalaiaknál játszott. A kellemetlen stílusú Tápai már a páros csatában megcsillogtatta képességeit, s szinte egyedül győzte le egykori csapatának duóját, Csákit és Némethet. Kiváló formáját látva a kanizsaiak jól tudták, hogy az egyéni csaták során sem számíthatnak kegyelemre tőle.


Igazuk is lett, hiszen a hazaiak részéről Csáki Madackit és Wittingert győzte le. Bár Németh is küzdött, ám ezúttal nem volt szerencséje. A Kanizsán először bemutatkozó 17 éves walesi ikerpár, Megan és Anghard Philips kissé megszeppenve kezdtek, de végül belelenüdtek, s tisztességesen helyt álltak.

A sörgyáriak vasárnap 11 órakor a Kecskemét otthonában szerepelnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!