Sport

2010.11.19. 11:07

Jó tanuló - jó sportoló (Képgalériával)

Ünnepélyes keretek között vehette át az elismeréseket az a 15 fiatal sportoló, illetve négy sportszervezet, akik nyertek a megyei önkormányzat által kiírt Jó tanuló - jó sportoló pályázatán.

Kerkai Attila

Ezt követően Manninger Jenő és Pálinkás Róbert köszöntötte a pályázaton nyertes fiatalokat, akik az elismerő oklevélen kívül pézjutalmat is átvehettek.


Íme, a pályázat győztesei: Bagyó Áron vitorlázó (iskolája: Gyenesdiás, egyesülete: Tihanyi Hajós Egylet), Czigány András triatlonista (N. Batthyány gimn., MOGYI SE), Dobó István vívó (N. Kőrösi iskola, NTE 1866, Erdős Gergely vívó (N. Batthyány gimn., NTE 1866), Erdős Péter vívó (N. Kőrösi iskola, NTE 1866, Horváth Barbara kötélugró, látványtáncos (N. Batthyány gimn., Szandia Fitness), Horváth Dóra kötélugró, látványtáncos (N. Batthyány gimn., Szandia Fittness), Kámán Bálint atléta (Testnevelési Egyetem, TFSE), Kiss Gergő vívó (Zeg., Zrínyi gimn., Balaton Vívó Klub), Major Márk atléta (Z. Belvárosi iskola, Zalaszám-ZAC), Némethy Zsófia atléta (Zeg., Zrínyi gimn.), Zalaszám ZAC), Osvald Anna vívó (N. Kőrösi iskola, NTE 1866), Szekeres Dorina úszó (Z. Csány SZKI, EuropTec-Zalavíz ZÚK), Szokol Fanni kötélugró, látványtáncos (Nk. Zrínyi iskola, Szandia Fitness), Szűcs Valdó atléta (Zeg., Belvárosi iskola, Zalaszám ZAC).

Az egyéni díjazottak mellett a letenyei Andrássy Gyula általános Iskola, a lenti Gönczi Ferenc Gimnázium, a keszthelyi Vajda János Gimnázium DSK és az egerszegi Zalaszám-ZAC részesült még elismerésben.

DUPLÁN TELJESÍTENEK 

A csütörtöki ünnepségen is kiemelték: az elmúlt három év során egyre jobb tanulmányi és sportteljesítményekkel lehetett a pályázók közé kerülni. A sok kitűnő tanulmányi eredménnyel büszkélkedő diák mellett a többiek is ehhez közeli átlaggal bírnak, ami valóban elismerésre méltó. Nem csak az iskolapadban, de a sportpályákon is magas színvonalon teljesítenek, amely rengeteg lemondással jár, akár kortársaikhoz képest is. Ezért fontos, hogy érezzék: megbecsülik őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!