Sport

2008.06.04. 02:24

Nagyon fontos egy pont

Nagykanizsa (bb) - Győzelemmel felérő döntetlent ért el az OB I B-s vízilabda-bajnokságban CWG Kanizsa, az esélyes Neptuntól lopva pontot.

Benedek Bálint

Neptun-CWG Kanizsa12-12 (4-1, 2-2, 3-3, 3-6)Budapest. Jv.: Bátori, Bors. OB I B-s férfi vízilabda-bajnokság, rájátszás az 1-8. helyért.

CWG: Kiss Cs. - Tóth 4, Wiesner Zs., Kiss Á. 3, Kéri 4, Szabó, Fábry 1. Csere: Virt, Karácsony, Ujházi, Cserdi. Edző: Szabó Gábor.

A mérkőzést gyors gólokkal kezdte mindkét csapat, aztán beleerősített a budapesti gárda, s jól védekezve növelte előnyét (6. p.: 4-1). Ennek ellenére sem zuhantak meg a vendégek, tovább küzdöttek, sőt a folytatásban Tóth, Kiss Á. és Kéri remek ziccereivel felzárkóztak. A dél-zalaiak nagy kedvvel játszottak, ez Kiss Cs. kapus teljesítményén is meglátszott, aki több nagy lövést, hárított bravúrral. Izgalomból az utolsó negyedre is jutott, hiszen a magabiztos, olykor még fellengzős Neptun leeresztett. Ezt használta ki a dél-zalai alakulat, s a játékos-edző, Szabó Gábor biztatása mellett már szinte pezsgett a víz, a rohamoktól, melyeket alig bírt állni a hazai védelem. A vendégek kitűnő hajrában végül kicsikarták a győzelemmel felérő döntetlent, hisz eddig a felsőházi rájátszásban egy csapat sem tudta megszorítani az OB I-es szinten játszó fővárosiakat.

Jók: az egész csapat.

Szabó Gábor: Ezzel a kiváló játékkal megőriztük a harmadik helyet .

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!