Sport

2008.04.17. 02:28

Vereség a kiesési rangadón

Keszthely (gi) - Az NB I B-s férfi kézilabda-bajnokságban kiesési rangadón, hazai pályán szenvedett vereséget a Keszthely GDSE.

Góth Imre

Keszthely GDSE-Várpalota 24-31 (10-16)Keszthely, 100 néző. Jv.: Jolántai, dr Monori. NB I B-s férfi kézilabda-mérkőzés.

KGDSE: Somogyi T. - Somogyi P. 1, Perjés 1, Kránicz, Simigh 8, Laki 3, Csiszár 4. Csere: Horváth (kapus), Gebhardt 3, Balogh, Kurusta 3, Áment 1, Cseh Német, Kiss. Edző: Perjés András.

Az előző héten a Keszthely GDSE idegenben úgy kapott ki (37-29) a Dabas otthonában, hogy sokáig jól tartotta magát. Így aztán hazai környezetben joggal reménykedhetett, hiszen hasonló játékerőt képviselő ellenfelet fogadhatott a kiesési rangadón. A KGDSE sokat támadott, de a vendégek - elsősorban kapusuk remeklésének köszönhetően - elléptek (3-8). Az akarattal nem volt gond, de csak a második játékrészben 14-24-nél sikerült megállítani a zuhanást és szép fokozatosan feljönni. Azok a nézők, akik csak az utolsó tíz percre érkeztek, csodálkozhattak az eredményjelzőn. A pályán mindaz előkerült a játékosok tudástárából, ami a kézilabda sava-borsának számít. A szép támadásokat eredményes védekezés és Somogyi jó kapusteljesítménye tette teljessé, hét szerzett gólra csupán eggyel tudtak a legvégén válaszolni a palotaiak. Vereségével nehéz helyzetbe került a KGDSE.

Jók: Simigh, Somogyi T.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!