Sport

2007.10.31. 03:27

Ökölvívók seregszemléje

Nagykanizsa (bb) - A Kanizsa Box Klub és a Magyar Ökölvívó Szakszövetség november 8-11-ig rendezi meg az NTE-csarnokban a junior korosztály magyar bajnokságát, melynek részleteiről a klub vezetése tegnap tartott tájékoztatót.

Benedek Bálint

- Még az is elképzelhető, hogy a zalaegerszegi egyesület a Kanizsa BK égisze alatt működik tovább - közölte Draskovics Szilárd. - Az egerszegiek kérése alapján az utánpótlásmunka ottmaradna, s Füzesi József tréner vezetésével folyna tovább, de a versenyeztetést Kanizsa oldaná meg.

A kanizsaiak most a junior bajnokságra koncentrálnak, s az említett versenyzőkön kívül Kollár Gábor 60 kg-ban, Angyal Adrián 64 kg-ban, Vass Richárd 75 kg-ban, míg az újonc Kovács Károly 91 kg-ban próbálhatja ki magát.

- Néhány juniorérem jól mutatna a vitrinben - vette át a szót Korpics Miklós vezetőedző. - Nehéz lesz, hiszen 50 egyesület, 130 versenyzője csap össze. Reménykedünk, hiszen a fiatalok jó erőben vannak, s a felkészülési viadalokon kiválóan szerepeltek. A Kanizsa BK újabb egerszegi öklözőket is leigazolhat

Ezek is érdekelhetik