Sport

2007.01.03. 03:28

Zalai éremeső

Nagykanizsa (bb) - Nyolc megye, több mint száz pingpongosa állt asztalokhoz a balatonszárszói Grand-Gold Kupán, ahol kategóriánként számos zalai éremnek örülhettek versenyzőink.

Benedek Bálint

A legfiatalabbaknál, ami ebben az esetben az 1994-es születésűeket jelentette, a kanizsai Gyöngyösi Áron harmadik lett.

Csapattársa, az egy évvel idősebb Horváth Dávid szintén bronzérmet szerzett, de a serdülőknél is felállhatott a dobogó legalsó fokára. Ugyanitt teljes kanizsai siker született, ugyanis Ladányi Dóra és Kahotek Kristóf is megnyerték az egyéni számokat.

Az ifjúsági indulóknál Tóth Dániel diadalmaskodott a házi döntőn, így a szintén jól játszó Kahotek a második helyre szorult, míg a lányoknál a színvonalas versengésben Ladányi a harmadik lett.

A Tóth-Kahotek kettőst a párosok viadalában sem lehetett legyőzni, a hévízi Bujtor veszprémi társával kiegészülve pedig bronzérmet nyert. A Ladányi-Bicsák duó végig nagy csatát vívott a jól képzett ellenfelekkel, s végül a dobogó harmadik fokára állhattak fel az eredényhirdetésnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!