Sport

2007.01.16. 03:29

Boldog házasság

Zalaegerszeg (bl) - Tegnap újabb egyéves szponzori megállapodást írt alá a Zalaszám és a ZAC első embere, dr. Szász Péter és Tóth Zoltán.

Bóbics László

- A névadó szponzori hosszabbítás egyértelmű volt, az elmúlt időszakban maximálisan elégedettek lehettünk - jelentette ki Szász Péter. - Mindkét fél teljesítette a szerződésben foglaltakat. Mi tulajdonképpen csak azt kérjük a klubtól, hogy a szellemiségük ne változzon. Az egészséges életmódra nevelés, s a fiatalokkal való foglalkozás, ez a két kulcsszó. Ezt követik az eredmények. Akik az első kettőnek eleget tesznek, szakmailag képzettek, tehetségesek, azoknál sikerek is lesznek. Így van ez az atlétáknál is. Közel 400 gyerek nap, mint nap készül, s versenyez az egyesületben. Ez nagyon nagy szám. Főleg ebben a világban, amikor mindenki rohan és a sportra, az egészségmegőrzésre nem nagyon jut szerep. Igaz, a támogatók sem állnak sorba. Mi egymásra találtunk, s hogyha továbbra is változatlanul mindenki megfelel az elvárásnak, akkor hosszú távú lehet a kapcsolatunk.

A névadó szponzor vezetőjének rendkívül pozitív megnyilvánulása után Tóth Zoltán elnök és Szakály István ügyvezető igazgató is elégedetten beszélt az egyesület életéről, mindennapjaikról. Hangsúlyozva, hogy a fiatalok képzése, a tanulással való összehangolás és az eredményesség továbbra is a legfontosabb céljuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!