Sport

2006.09.05. 02:29

Elszalasztott lehetőség

Nagykanizsa (bb) - Az NB I-es baseballbajnokság hazai pályán rendezett elődöntőjében az Ants együttese mindkét mérkőzését elveszítette a megerősödött Szentendre ellen.

nincs nev

Ants: Nagy G., Völgyes, Lőcz, Daróczi, Ivanics, Török, Nakagawa, Barbalics, Hajdu, Lukácsi, Vígh, Kaufmann. Edzők: Hajdu László, Gondi Zoltán.

A dél-zalai legénység nehezen kezdte a találkozót, hiszen nem sokkal az első mérkőzés előtt a Hangyák három japán játékosa autóbalesetet szenvedett. Ráadásul a másik szerencsétlenül járt kocsiban a kanizsaiak baseballozójának, Török Andrásnak az édesapja ült. A karambolban az autók összetörtek, ám egyedül Mineta sérült meg, akit agyrázkódással kórházba kellett szállítani. Valószínűleg a történtek is közrejátszottak abban, hogy a hazaiak rendkívül rossz ritmusban kezdtek. Gondi Zoltán edző próbált lelket önteni a fiúkba, kevés sikerrel. A szentendreiek parádéztak, többször is az alapvonalon túlra ütötték a labdát, így a harmadik iningre 0:8-ra duzzadt a különbség. Később is jórészt az ellenfél ütőin csattant a labda, ami messzire szállt, végül a hetedik játékrészben leléptették a kanizsaiakat. A második meccsre ugyan összekapták magukat Hajduék, ám korántsem villogtak. Az első iningben még fej-fej mellett álltak (1:2), aztán újra belehúzott a szentendrei alakulat. A dél-zalaiak eközben szenvedtek, s nem bírták tartani a lépést a továbbra is szenzációsan dobó és ütő vendégcsapattal. Az elődöntőből az a csapat jut tovább, amely három győzelmet szerez a pároscsatában.

Gondi Zoltán: Sajnos most ennyit bírtunk, azonban nem adjuk fel, küzdeni fogunk, s bár kevés az esélyünk, még bármi megtörténhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!