Sport XXI

2020.12.09. 20:00

Atlétikai verseny ezúttal az online térben

Az atléták Sport XXI programjának idei utolsó, záró terematlétikai versenye a koronavírus-járvány miatt életbe léptetett korlátozó intézkedések miatt online rendezhették csak meg.

Kerkai Attila

…illetve az U11-A együttes sem talált legyőzőre a Sport XXI viadal összesítésében Fotók: ZAC

Mindez a gyakorlatban annyit jelentett, hogy az résztvevő klubok és egyesületek a saját edzésközpontjukban hajtották végre a gyakorlatokat és küldték el az eredményeket a koordinátornak aki összesítette azokat, így alakult ki a végeredmény.

A Zalaszám-ZAC két csapata szerzett aranyérmet: az U13-as…

-A vírus miatt kialakult helyzetben ez volt az egyetlen megoldás, hogy az előírások betartása mellett valamelyest imitálni tudjuk a gyerekek részére a verseny körülményeket – tájékoztatott bennünket Bella Attila, a Zalaszám-ZAC ügyvezetője, egyben a program egyik koordinátora. – A mi versenyzőink például aa futófolyosón és a Petőfi Sándor Általános Iskolában mérték össze tudásukat.

…illetve az U11-A együttes sem talált legyőzőre a Sport XXI viadal összesítésében Fotók: ZAC

A 3B Hungaria Kupán jól szerepeltek a zalaegerszegi fiatalok, hiszen két aranyérmet és egy-egy ezüst- illetve bronzérmet szereztek a sajátos é ahogy elmondták, remélhetőleg az egyetlen ilyen megmérettetésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!