Kraus Kolos, 9.ny1

2019.12.05. 07:00

Rendhagyó halloweeni filmmaraton az Adyban

Idén a hagyományostól kissé eltérő módon ünnepelték meg az Ady iskola gimnazistái és nyolcadik osztályosai a halloweent.

Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és AMI

Az iskola diákönkormányzatának döntése alapján, valamint annak érdekében, hogy a fiatalabb tanulókat ne zavarja meg az ilyenkor szokásos ijesztő kosztümök látványa, az adysok maratoni filmvetítést rendeztek a szokásos osztálydíszítés helyett.

A délután öttől este kilencig tartó program keretében két filmet tekinthettek meg a jobbnál jobb jelmezben érkező résztvevők: a Ruben Brandt, a gyűjtő (Milorad Krstić, 2018), valamint a Haláli hullák hajnala (Edgar Wright, 2004) című filmeket.

A filmvetítés előtt jelmezversenyt is tartottak, a résztvevők szavazatai alapján a legjobb három jelmez viselője könyvjutalomban részesült. Az esemény lebonyolításában nagy szerepe volt Budai Tibor tanár úrnak, aki a tőle megszokott profizmussal bonyolította le a rendezvényt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!