Szabályok

2019.11.28. 07:00

SÉTA 2019: Szavazás a cikkekre

A 2019-es tanév őszi SÉTA kurzusának hamarosan vége lesz, még két-három oldal megjelentetését tervezzük, hiszen idén a Zalai Hírlap online felületén szavazás is kíséri a programot, amelynek a határideje jövő héten, december 6-án esedékes.

ZH

A résztvevők diákok és tanáraik a hozzájuk megérkezett tájékoztatás nyomán tudják, hogy ebben az évben a zsűri javaslata mellett az is szerepet játszik az Aranytoll odaítélésénél, hogy mennyien értékelik a zaol.hu-n is olvasható diákírásokat. A tetszési indexet (like avagy lájk) és a leadott szavazatokat is mérjük, így a végső döntésnél figyelembe is vesszük.

A verseny szabályzata szerint annak érdekében, hogy az utolsó héten felkerülő írások is fel tudják venni a versenyt a már korábban olvasható cikkekkel, a Facebook-aktivitást december 6-án zárjuk le. Ezután zajlik le az összesítés, valamint az aktivitás és a cikkek szakmai elbírálása.

A versenyszabályzat szerint részt vevő diákok pályázatainak értékelése december 6. és 12. napja között történik meg, az eredményhirdetés időpontja december 16. A diákok és felkészítő tanáraik a tárgyjutalom mellé utalványokat is kapnak, a legszorgalmasabb iskola külön jutalomban részesül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!