Kraus Kolos - 9. Ny 1.

2019.11.07. 07:00

Mindent közösen

Október 11. meghatározó nap volt számunkra és számomra, az Ady iskola 9. Ny. 1. osztálya számára. Egy meghatározó nap, mely nagy befolyással van mostani gondolkodásmódunkra.

Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és AMI, 9. Ny 1. Zalaegerszeg

Mi, az iskola művészeti osztálya, az idei tanév második győzelmét bezsebelve kerültünk ki győztesen. Ám a sikerhez vezető út korántsem volt sima: rengeteg időt fektettünk próbálásba, valamint a szervező osztály, a 9. A által felállított kihívások teljesítésébe. Mégis mindez nem lett volna elegendő a győzelemhez, kellett ide valami egészen más is, méghozzá az összefogás.

Közösen oldottuk meg a feladatokat s közösen jutottunk át az előttünk álló akadályokon is. Véleményem szerint, osztályom kiváló közösséggel rendelkezik, melyet egységbe forraszt közös vonásunk, a művészet iránti érdeklődés. Filozófiánk a kreativitásra és a csapatszellemre épül, együtt megyünk a csatába, s vívjuk ki a győzelmet.

A harcban kivétel nélkül vesz részt mindenki, minden területen, s legfőképp a munkamegosztásra alapozunk, aszerint, ki miben tehetségesebb, mihez ért jobban. Elengedhetetlen önbizalmunk, mely átlendít minket a mélypontokon s lendületet ad munkánkhoz. Ebben a szellemben készültünk a városi gólyaavatóra is, hogy ismét sikerrel szerepeljünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!