Varga Lili 10. B

2019.12.05. 14:17

Merj gondolkodni!

Egy ember gondolkodásától függ nagyrészben a személyiség. Van aki gondolkodás nélkül belemegy a dolgokba. Az a személy bátor és nem fél kockáztatni. Van aki mindent túl gondol, ő alapos és megfontolt.

Dr. Mező Ferenc Gimnázium és SZKI

Ha valakinek eltérő a gondolkodása, abból adódhatnak konfliktusok. Nem rossz, ha mindenkinek van véleménye még akkor se, ha eltér a másikètól.

Én megfontoltabb ember vagyok. Hajlamos vagyok dolgokat túl gondolni, és ezért gyakran lebeszélem magam, aztán megbánom. Vannak esetek amikor nem szabad sokat agyalni.

Nem félek gondolkodni. Lehet, hogy a sok filózással elrontok mindent, de tanulok belőle. Nem feltétlenül rossz hibázni. Az egy élettapasztalat. Az élet ilyen. Egy rossz döntéssel el lehet rontani sokmindent. Vagy a túl gondolással, vagy a meggondolatlansággal. Az adott pillanatban nehéz eldönteni melyik a jó megoldás. Ne félj kockáztatni! Merj gondolkodni!

Egyéni gondolkodásától lesz valaki egyedi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!