Sármellék

2016.02.04. 15:03

Farsangi mulatság a sármelléki idősek otthonában

Sármellék - Farsangi mulatságot rendeztek csütörtökön a Zala Megyei Idősek Otthona sármelléki telephelyén. Az eseményről Horváth Éva telephelyvezető számolt be a következőképpen.

Zalai Hírlap

A dolgozók előzetesen segítettek az otthon lakóinak a jelmezek kiválasztásában, elkészítésében és a színes, tréfás műsorra való felkészülésben. A lakók nagy számban vettek részt az ünnepségen.

Az igazgatónői köszöntő után Siketné Varga Malvin mondott verset. A jelmezes felvonuláson a lakók és a dolgozók együtt viccelődve bemutatkoztak. Mindenki a személyiségére jellemző maskarát választotta, volt bohóc, seriff, katicabogár, hópihe, hóvirág, törpe, horgász, varázsló, páva... Tréfás történetek hangzottak el, a farsang eredetét is felelevenítették, majd megkezdődött a táncos, zenés mulatság Kuti Lajos tangóharmonikás közreműködésével. A programok állandó vendégeként a Sármelléki Nők Klubja is színvonalas farsangi színdarabbal mutatkozott be.

A tánctól kipirult arccal a lakókkal, a hozzátartozókkal és a meghívott vendégeinkkel közösen elfogyasztottuk a farsangi fánkot, és közben folytatódott az éneklés, dalos kívánságműsor.

Horváth Éva telephelyvezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!