Kötetbemutató

2023.04.26. 19:00

Zalaegerszeg nevezetes személyiségei a 19.-20. században

Zalaegerszeg nevezetes személyiségei a 19.-20. században – kötetbemutató lesz csütörtökön 17 órakor a megyei könyvtárban.

Arany Horváth Zsuzsa

A Zalaegerszegi Füzetek sorozat 18. darabjaként jelenik meg az azonos című várostörténeti konferencia előadásainak írott változatát tartalmazó tanulmánykötet, mely a Zalaegerszeg nevezetes személyiségei a 19.-20. században címet viseli.  Költő, író, nyomdász, jegyző, festőművész, ügyvéd, patikus, honvéd, iskolaigazgató-lapszerkesztő, tiszti főorvos életébe nyerhettek  betekintést az érdeklődők a 2021-ben rendezett tudományos konferencián, melyről az alábbi cikkünkben számoltunk be:

A Zalaegerszegi Füzetek kötetet április 27-én, csütörtökön délután 17 órakor mutatják be a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban. A rendezvényen közreműködik Béres Katalin főmuzeológus, dr. Kostyál László, a Göcseji Múzeum igazgatója, Megyeri Anna történész főmuzeológus, köszöntőt mond Balaicz Zoltán polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!