Rendőrségi

2007.05.17. 02:27

Zsarolóját ölte meg

Zalaegerszeg (ag) - Tavaly nyári emberölés tettesét fogták el a rendőrök a minap. Az eddigi adatok szerint az 53 éves áldozat korábbi vagyon elleni bűncselekménye kapcsán zsarolta meg 42 éves ismerősét azzal, hogy rá fog vallani. Hallgatásáért anyagi ellenszolgáltatást kért.

MTI

Tavaly augusztus 9-én délelőtt a két férfi Zalaegerszeg vorhotai városrészében egy háznál találkozott, ahol vita támadt közöttük és a fiatalabb férfi annyira összeverte zsarolóját, hogy az meghalt. 

A gyilkos a holtestet ezután Teskánd közelében elásta. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit 2007. május 10-én a tompai határátkelőnél fogták el, amikor Szerbia felől belépésre jelentkezett. 

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette, majd a bíróság május 12-én előzetes letartóztatásba helyezte. Ellene emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Az eljárás során május 15-én a Teskánd és Babosdöbréte közötti erdős területen a rendőrök megtalálták az áldozat elásott holttestét is. Szakértők bevonásával tovább folyik az ügyben a nyomozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!