Rendőrségi

2011.10.28. 13:12

Tapétavágóval támadt a családjára egy hahóti férfi

Egy férfi a saját apját jelentette fel, mert az bántalmazta feleségét, egy nőt élettársa juttatott kórházba, egy hahóti férfi pedig tapétavágóval sebesítette meg családtagjait.

zaol.hu


Szerdán tett feljelentést a Keszthelyi Rendőrkapitányságon egy férfi édesapja ellen, mert délelőtt az egyik helyi üzletházban őt és feleségét szidalmazta, majd az asszonyt a vásárlók és az egyik eladó előtt ököllel arcon is ütötte. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.


Szerdán a nagykanizsai kórházból tettek bejelentést a rendőrkapitányságra, mert ellátásra jelentkezett náluk egy helybeli nő, akit élettársa kedden megvert.
A verés következtében a nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a helybeli férfi ellen.

Csütörtökön délután egy hahóti hölgy tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, mert ismeretlen személy a bejelentést megelőzően helyi bolt előtt leállított, lezáratlan kerékpárját eltulajdonította. A kerékpárt nem sokkal később a rendőrök azon a hahóti helyszínen találták meg, ahol egy helybeli férfi tapétavágóval sebesített meg három családtagját egy szóváltást követően. A három sérültet, akik nyolc napon belüli sérülést szenvedtek, a mentősök ellátták. Az ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indított büntetőeljárást a Nagykanizsai Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!