Rendőrségi

2011.11.23. 05:30

Szexuálisan molesztálta saját lányát egy galamboki férfi

Kilenc év fegyházra ítélt a bíróság egy galamboki férfit, aki a lányát hosszú időn át, annak három éves korától kezdve szexuálisan molesztálta.

Arany Gábor

Orsós József (41) első alkalommal 1998-ban élt vissza a gyermek kiszolgáltatottságával, amikor felesége és fia éppen nem tartózkodott otthon. Nem közösült a kislánnyal, de vágyai kielégítésére felhasználta. Ettől kezdve éveken át, havi gyakorisággal közeledett a gyermekhez, aki már nyolcéves volt, amikor beszámolt anyjának a vele történtekről. Ekkor az asszony feljelentést tett a rendőrségen, ám ezt nem sokkal később visszavonta, mert félt, hogy intézetbe viszik a lányát.

A férfi ezután három évig békén hagyta a kislányt, majd újra közeledett hozzá, és – hogy ellenkezését legyűrje –, igyekezett érzelmileg befolyásolni, zsarolni. Ennek hatására a kislány eltűrte, hogy apja őt szexuális kielégüléséhez felhasználja. Már kamaszkorba lépett, 14 éves volt, amikor a férfi közösült is vele. Ez heti rendszerességgel fordult elő, s tartott 2010 októberéig, amikor a gyermek újra az anyjához fordult segítségért, ő pedig feljelentést tett a rendőrségen.

Az első fokon eljáró kanizsai városi bíróság folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés, valamint folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak miatt 9 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte Orsós Józsefet. Ezt a büntetést hagyta helyben kedden a megyei bíróság, elutasítva a vádlott enyhítésre irányuló fellebbezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!