Rendőrségi

2011.06.01. 08:44

Rosszul lett? Betonkerítésnek csapódott az autóval

Betonkerítésnek csapódott és kigyulladt egy személygépkocsi a Csongrád megyei Üllés határában szerda délelőtt; az autó sofőrjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MTI

Az elsődleges adatok szerint a Kiskunhalas felől érkező autó sofőrje egy jobbra ívelő éles kanyarban feltehetően rosszullét miatt elvesztette uralmát a jármű fölött, a gépkocsi lesodródott az útról és egy betonkerítésnek csapódott, majd az ütközés következtében kigyulladt - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
A baleset szemtanúi a helyszínen az MTI tudósítójának azt mondták, hogy a tüzet poroltóval próbálták megfékezni, majd a lángokat a helyszínre érkező tűzoltók fojtották el. Az autó eleje teljesen összeroncsolódott, s a jármű mindkét légzsákja kinyílt.
   
Az autó vezetője súlyos, életveszélyes sérüléseket - az elsődleges adatok szerint - gerincsérülést szenvedett, a középkorú férfit mentőhelikopter szállította kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!