Rendőrségi

2012.05.30. 17:46

Rendőrökre támadt egy körözött férfi

Budapest - Rendőrökre támadt egy körözött férfi Budapest III. kerületében szerda délután, miután a járőrök több kilométeren keresztül üldözték - olvasható a police.hu honlapon.

MTI

A férfi áthajtott egy tilos jelzésen az I. kerületben, ezért a rendőrök igazoltatni akarták. Az autós nem állt meg, továbbhajtott. A rendőrség honlapja szerint a menekülő 33 éves férfi több közlekedési szabályt is megsértett, míg a Hatvany Lajos utcába jutott, ahol kiszállt a járműből.
   
A járőrök innen gyalog üldözték, a férfi ekkor támadt rájuk. Az I. kerületi rendőrök segítséget kértek óbudai kollégáiktól; együtt sikerült elfogniuk a férfit. 

   


 A dulakodásban két rendőr és a menekülő férfi is megsérült. A rendőröket a mentők a helyszínen ellátták, az elfogott férfit kórházba vitték. A férfinak 2008-ban kellett volna börtönbe mennie, hogy letöltse az orgazdaság miatt kiszabott többéves büntetését - közölte a rendőrségi honlap.
   
A Budapesti Nyomozó Ügyészség a férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!