Rendőrségi

2011.12.07. 07:04

Kétszázzal menekült az ittas sofőr az M7-esen

Kedd hajnalban egy férfi megpróbált elmenekülni autójával a rendőrök elől az M7-esen, ám nem sok sikerrel, mert Sukorónál, amikor már jócskán túllépte a sebességhatárt, elfogták. Kiderült, hogy ittas volt.

feol.hu

Székesfehérvár belvárosában, a Királysoron figyeltek fel a járőrök kedd hajnalban egy szabálytalanul kanyarodó járműre - közölte Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.
A rendőrautó mögött, vele egy irányban közlekedő Volvo típusú, német rendszámú gépkocsi utolérte, majd hirtelen kormánymozdulattal a járőrautó mögött, az egyenesen haladó forgalmi sávból balra, nagy ívben a Géza utcába fordult.

A váltásparancsnok egyből utána indult, de a gépkocsi vezetője a megkülönböztető jelzések együttes használata, és a fénykürt ellenére sem állt meg, hanem menekülni kezdett.

A város külterületén, a Budai úton már 180-190 km/h-s sebességgel közlekedett, majd a 7-es számú főútról az M7-es autópályára hajtott, Budapest irányába. Ekkor már három járőrautó volt a nyomában, s az M7-es autópályán a sebessége meghaladta a 200 km/h-t.

A pákozdi pihenőnél letérve az autópályáról, Sukoró irányába menekült, ott azonban már a Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei várták.

Hogy miért menekült a sofőr, arról bővebben az fmh.hu-n olvashat, ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!