Rendőrségi

2011.02.23. 12:25

Kábítószer-terjesztőket fogtak el Józsefvárosban

Kábítószerrel való visszaélés bűntett gyanúja miatt indított eljárást öt magyar és egy külföldi férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) VIII. kerületi kapitánysága - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

MTI

A nyomozók hétfő este a VIII. kerületi Nagyfuvaros utca egyik épületének két lakásában házkutatást tartottak, mivel előzetes információk szerint a lakásokban kábítószer-kereskedelem folyt.
   
A rendőrök az egyik lakásban elfogtak, majd előállítottak két férfit. A lakásból kisebb mennyiségű kábítószergyanús anyag és egy gáz-riasztófegyver - az ahhoz tartozó lőszerekkel - került elő - olvasható a honlapon.
   
A másik lakásból három magyar és egy külföldi férfit állítottak elő. Lefoglaltak egy gáz-riasztófegyvert az ahhoz tartozó lőszerekkel, egy digitális mérleget kábítószergyanús maradvánnyal, valamint kisebb és nagyobb méretű nejlontasakokat kábítószergyanús anyagmaradványokkal.
   
A gyanúsítottak az elfogásukkor kidobtak az ablakon egy szövettáskát, amelyben több mint 80 gramm zöld színű, kábítószergyanús növény, csaknem 100 kábítószergyanús tabletta és egy digitális mérleg volt - közölte a rendőrség. 
   
A gyanúsítottakkal szemben kábítószerrel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a további eljárást a BRFK folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!