Rendőrségi

2010.12.27. 15:04

Halálos balesetet okozott, később feladta magát

Feladta magát a rendőrségen hétfőn az a 32 éves nő, aki vasárnap reggel Tiszakécske közelében elgázolt egy férfit, és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt - közölte a rendőrség.

MTI

A tiszakécskei nő a kecskeméti rendőrkapitányságon jelentkezett; kihallgatták, majd őrizetbe vették - mondta Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. 
   
A 32 éves tiszakécskei nő ellen azért adott ki körözést a rendőrség, mert személygépkocsijával halálra gázolt egy férfit vasárnap reggel Kerekdomb és Tiszakécske között, majd kiszállt a személygépkocsiból, és elhagyta a helyszínt.
   
Egy szemtanú szerint a személygépkocsi nagy sebességgel haladt, és elgázolt egy úttesten gyalogosan közlekedő férfit. Ezután a nő kiszállt az autóból, és a kocsiban ülő férjét hátrahagyva elmenekült a helyszínről.



Korábban írtuk:
Gázolt, majd autóját, férjét hátrahagyva elment

Körözést adott ki a rendőrség a 32 éves tiszakécskei nő ellen, aki személygépkocsijával halálra gázolt egy férfit vasárnap reggel Kerekdomb és Tiszakécske között, majd kiszállt a személygépkocsiból és elhagyta a helyszínt.
 
Egy szemtanú szerint a személygépkocsi nagy sebességgel közlekedett és elgázolt egy úttesten gyalogosan közlekedő férfit, aki a helyszínen meghalt. Ezután a nő kiszállt az autóból és a benne ülő férjét hátrahagyva elmenekült a helyszínről - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
   
Nyíkos Tamás főhadnagy beszámolt arról: a férj megvárta a kiérkező rendőröket és vallomást tett, de azt nem tudta megmondani, hogy a felesége hova ment.
   
A rendőrség lefoglalta a személygépkocsit és elfogatóparancsot adott ki a 32 éves nő ellen - fűzte hozzá a sajtószóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!