Rendőrségi

2010.08.25. 13:35

Gyalogost gázolt egy személyautó Nagykanizsán

Kedden és szerdán hajnalban is volt dolguk a zalai rendőröknek: Zalaszabaron vérvételre állítottak elő egy sofőrt, Nagykanizsán gyalogost gázolt el egy személyautó, Keszthelyen pedig egy férfi biciklijét lopta el egy ismeretlen.

zaol.hu


Elgázolta a gyalogost
Kedden este a nagykanizsai Rózsa utcában egy személygépkocsi elgázolt egy férfit. A baleset következtében a gyalogos nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


Ellopták a kerékpárját
Kedden tett feljelentést a Keszthelyi Rendőrkapitányságon egy cserszegtomaji férfi, mert a nap folyamán egy  ismeretlen személy egy keszthelyi étteremmel szemben lévő parkolóban leállított, lakattal lezárt Caprin Cherokee 26 típusú kerékpárját eltulajdonította. A bűncselekmény elkövetésével 35 ezer forint kár keletkezett.


Vérvételre állították elő a sofőrt
Szerdán hajnalban Zalaszabar belterületén vont ellenőrzés alá a körzeti megbízott egy garabonci férfit.  Az ellenőrzés során felmerült annak gyanúja, hogy a férfi járművét ittas állapotban vezeti, ezért a rendőr vérvételre állította elő. A férfi ellen - járművezetői engedélyének egyidejű elvétel mellett - ittas járművezetés gyanúja miatt indult eljárás - tudta meg portálunk a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!