Rendőrségi

2010.12.28. 19:20

Előzetesben a nagykanizsai játéktermet kirabló férfi

A nagykanizsai rendőrkapitányság elfogta és őrizetbe vette azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy november 25-én kirabolt egy játéktermet Nagykanizsán.

Szalabán Attila


Egy - akkor még ismeretlen - személy idén november 25-én hajnalban kirabolt egy nagykanizsai játéktermet. A rabló nem sokkal hajnali háromnegyed négy után lépett be a Hevesi Sándor utcai játékterembe, s az ott dolgozó alkalmazottat egy késsel a pénztárban található pénz átadására kényszerítette. Ezt követően zsákmányával együtt elrohant.

– A nagykanizsai rendőrkapitányság bűnügyi és felderítő osztályának munkatársai a közelmúltban elfogtak, és őrizetbe vettek egy, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helybeli férfit – tájékoztatott Salamon Róbert alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mint hozzátette, a Zalaegerszegi Városi Bíróság által előzetes letartóztatásba helyezett férfi ellen rablás miatt indítottak büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!