Rendőrségi

2011.02.14. 18:29

Betörték a zalaegerszegi MSZP-iroda ablakát

Szombatra virradó éjszaka ismeretlenek bezúzták a Magyar Szocialista Párt Ady utcai székházának ablakát. Legutóbb tavaly, az országgyűlési választási kampányban fordult elő hasonló.

Varga Andor

- Általában választások idején találnak meg bennünket ezek a bátor emberek  - fogalmazott némi éllel Major Gábor, a párt városi elnöke.  - Most azt az ablakot törték be saját, a falról leszakított postaládánkkal, amely mögött a kertvárosi időközi voksoláson induló jelöltünk, Nagy György fényképei voltak.

Az MSZP a romokat eltakarítja, a betört ablakot helyreállítja, a kárt pedig viseli - illetve persze feljelentést tett a rendőrségen. Ám nagy reményeket az eljáráshoz nem fűznek: tettest a korábbi rongálások alkalmával sem sikerült soha találni. Major Gábor hozzáfűzte: szombat reggel a város több pontján is voltak jelei éjszakai vandálkodásnak, s bízik benne, hogy a sok térfigyelő kamera valamelyike talán látott valamit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!