Rendőrségi

2014.01.07. 08:41

Autónak ütközött, majd elhajtott a helyszínről

Baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Nagykanizsai Rendőrkapitányság.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság 20030/135/2014. id. számon indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 3-án 9 óra 30 perc és 9 óra 50 perc közötti időben Nagykanizsán a Balatoni úton lévő élelmiszerüzlet bejárata előtt egy eddig még ismeretlen személy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, feltehetően piros színű személyautójával jobbra, előre parkolt le egy mozgáskorlátozottak részére kijelölt várakozóhelyre. A parkolás során járművének jobb oldalával nekiütközött egy fekete színű Opel Corsa típusú személyautó bal hátuljának. A manővert követően az ismeretlen sofőr adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ezúton kéri, hogy jelentkezzen az, aki látta a balesetet vagy a azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik. Bejelentéseiket a 06-93/312-190-es telefonszámon várják, de hívhatják a 107-es és a 112-es segélyhívószámokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!