Rendőrségi

2006.10.19. 02:28

A rendszám sem stimmelt

Nagykanizsa (kv) - A 7-es elkerülő úton kedden délben történt közúti baleset körülményeinek pontos tisztázására a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közelkedési osztályán műszaki szakértő bevonásával vizsgálatot indítottak.

Szalabán Attila

Mint lapunk tegnapi számában olvashatták: egy Budapest felől érkező, feltehetően durrdefektet kapott Scania kamion áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött a szemből érkező Suzuki Swiftnek. Az ütközést követően a Suzuki a bal oldali sávba sordódott, ahol a Scania mögött érkező Volvo kamion félpótkocsi kerekének ütközött. A Suzuki utasa 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A helyszíni rendőri intézkedés során a balesethelyszínelők megállapították, hogy a Scania pótkocsiján szereplő rendszám eredetileg egy másik utánfutóra lett kiadva. A kamiont vezető középkorú Fejér megyei férfi elismerte, hogy a kérdéses rendszámtáblát ő szerelte fel. Ellene eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!